Kingu 2 nga Mitrovica imiton dhe ka dy fjalë për Vali Corleone-n (Video)

maxresdefault-6-650x358-1Nëse keni menduar se ekziston vetëm një King e ai është Vali Corleone, gaboheni. Publikisht ka dalë edhe një person tjetër i cili vjen nga Mitrovica dhe e quan veten King, Në një intervistë për EliteZone, ai ka treguar aftësitë që ka, e ka imituar Vali Corleonen, Kingun 1 të Gjilanit dhe i ka thënë dy tri fjalë për të. Ai e respekton Valin dhe i thotë se nëse ai do ta ndërtoj një shtëpi në mars, oksigjenin do t’ia siguroi Kingu 2