King Vali Carleone pritet ta paditë Facebookun në Milano (Video)


Njëri prej personave më të njohur në Kosovë dhe Ballkan King Vali Carleone pritet që ta paditë Facebookun
Për këtë ai thotë se e bën për shkak se nuk ja kanë verifikuar faqen në Facebook edhe pse ai është njëri prej personave më të njohur në Milano.
CX