King Vali Carleone me në fund flet për Princ Charles ua palon edhe politikaneve te Kosoves (Foto)


King Vali Carleone me në fund ka folur për vizitën e Princit Charles në Kosovë.
Pasi që shumë portale shkruan se pse Vali Carleone nuk kishte reaguar për këtë vizitë, me në fund ai ka dal me një qëndrim zyrtar për këtë në faqen e tij në Facebook.

Për më shumë mësoni nga statusi i tij në facebook.

MirMbrëma

Dua të Ju Them se Mbas Disa Portalev, që Kan Shkruar Diqka për Mua, dhe Për Princ Charles Që Ka Ardh Për Vizit në Kosovë. E Dua të i Kfjelli Pak Këto Portale, Qka Dmth PRINC DHE KING:

Princi i Anglis Takohet me Politikanët të Kosovës, dhe Gzohem Shum që e Viziton Vendin Tim..

Por KING VALI CORLEONE Mundet Mu Taku, Vetëm me MBRETRESHËN ELIZABETH, Apo Me MBRETËR dhe MBRETRESHA TË TJARA TË GLOBIT.

MBRETI VALI CORLEONE, E KA MENY’n e Vet MBRETRORE ILIRE, DHE SICILIANE… Që Ka Shum Ligje Pa Fund.
v1

v