Kinezët ushtrojnë Kung-Fu edhe në minus 30 gradë (Video)


Jashtë vendit ku ushtronin, temperaturat ishin ekstreme deri në minus 30 gradë dhe ishte i mbuluar nga bora, transmeton Telegrafi.

Çfarë ushtrime! Ushtria kineze është një nga ushtritë më dominuese në botë, dhe kur ta shikoni këtë video do të bindeni edhe vetë se vërtetë meritojnë atë epitet.

Ajo çfarë i bën këta ushtarë dhe ushtrimin e tyre të veçantë, është fakti se ata ishin të zhveshur deri në bel si dhe pas ushtrimit e kanë pastruar fytyrën me dëborë.

kinez-euml-t-ushtrojn-euml-kung-fu-edhe-n-euml-minus-30-grad-euml-video_hd