Kinezet ndërtuan një kopje të tërë të qytetit të Parisit (FOTOT)

The fake Eiffel Tower lights up the night in TianduchengNjë nga destinacionet e preferuar të udhëtimit për kinezët është Parisi, kështu që dashuria e tyre për këtë qytet i ka detyruar të ndërtojnë një kopje të pabesueshme të qytetit, me të gjitha monumentet e saj të rëndësishme, duke përfshirë edhe Kullën e Eifel-it.

Qoftë për muajin e mjaltit, për modë, verërat franceze ose vetëm për një shëtitje, Parisi është vendi ku më së shumti udhëtojnë kinezët. Për këtë arsye, një kompani kineze ndërtimi vendosi që të përfitojë nga obsesion i çuditshëm, njofton “Strugasot”.

Ata ndërtuan vendbanimin Tianducheng, e cila është një kopje identike e Parisit. Vendbanimi shtrihet në një sipërfaqe prej 19 kilometra katrorë, e ka Kullën e Eifel-it 108 metra të lartë, kopje të harkut triumfal dhe disa ndërtesa rresht në stilin europian./Strugasot.com

Overlooking Tianducheng and the French-themed village park

Kinezet ndërtuan një kopje të tërë të qytetit të Parisit2

Kinezet ndërtuan një kopje të tërë të qytetit të Parisit3

Kinezet ndërtuan një kopje të tërë të qytetit të Parisit4

Kinezet ndërtuan një kopje të tërë të qytetit të Parisit5

Kinezet ndërtuan një kopje të tërë të qytetit të Parisit6

Kinezet ndërtuan një kopje të tërë të qytetit të Parisit7