Kim,i dashuri po më ndihmon të pranoj format e reja trupore

k1-131x300“Muajt po kalojn dhe trupi im po merr përmasa të reja”,është shprehur Kim.

32 vjecarja ka pranuar se është i dashuri i saj Kaney West që po e ndihmon që ajo të ndjehet mirë me format e reja trupore.Megjithatë,ajo shprehet se ndjehet shumë e lumtur që dicka e re po i ndryshon jetën.k5-111x300 k6-187x300 k9-174x300k2-131x300 k4-172x300