Kim vazhdon deformimin

largea_deform81364383585[1]Është dashur të ndryshojë mënyrën e të veshurit prej shumë kohësh për shkak të shtatzënisë por kjo nuk e pengon të vazhdojë axhendën normale të aktiviteteve. Të martën Kim Kardashian ishte në Nju Jork për të promovuar filmin e saj të fundit “Temptation”. Elementi që bie më së tepërmi në sy gjatë mbërritjes në Nju Jork është mënyra e të veshurit dhe fakti se trupi vazhdon të deformohet. Kim ka shfrytëzuar rastin edhe të hyjë në dyqane për të blerë veshje të ndryshme ku dhe u fiksua nga paparacët.