Kim Kardashian shkëlqen në bikini – FOTO

Kim Kardashian duket shkëlqyeshëm me bikini të verdhë, përderisa dado e saj mban vajzën e saj North në dorë. Ajo është kritikuar më parë të mos e lë vajzën e saj dhe të udhëtoj rreth botës vetëm. Pra, Kim Kardashian tashmë e ka marrë vajzën e saj 1 vjeçe në pushime, edhe pse ajo ka punësuar një dado të kujdeset për të. Bukuroshja 33 vjeçare është duke u kënaqur në pushimet e saj në Meksikë.

0

0a

0b