Kim Kardashian në aeroport me sandalet e gjyshes

kimkuKjo po që përbën lajm, Kim Kardashian, në shtatëzaninë e saj të parë është fotografuar në aeroportin e Los Angelos me një palë shapka të zeza të sheshta. S’ka më taka të larta për pasaniken trashëgimtare, por vetëm një palë sandale për të ecur rehat tani, që është shtatzënë më barkun që i rritet ditë pas dite. Më në fund edhe ajo, si shumë të tjera, ka lënë mënjanë imazhin e saj seksi dhe fashion për të cilin ka punuar shumë, për ti lënë vendin prakticitetit.