Kim Kardashian me veshje katastrofike

foto zxczcz(3)Të përzgjedhësh veshjet në periudhën sa je shtatzënë, vërtetë se është një problem shumë i madh. Shumë femra dështojnë të bëjnë kombiime të duhura gjatë kësaj periudhe dhe të njëtën gjë e ka bërë edhe Kim Kardashian.

Nëna e ardhshme është paraqitur me një veshje katastrofike me një bluzë të zezë dhe një minifund të zi të shkurtër që e bënin të dukej si mos më keq.Kjo nuk është hera e parë që Kim dështon me veshjen. Probleme të tilla ajo ka pasur sdisa herë kohëve të fundit./LajmeOnline/