Kim Kardashian mashtron për shtatzëninë?

foto (18)National Enquirer hedh dyshime për skandalin e mundshëm qe lidhet me Kim Kardashian-in. Ashtu si për Beyonce-n, dyshohet se as Kim-i ne te vërtetë nuk është shtatzënë

. Ajo është thjesht shume e shëndoshë dhe ka dëshirë te vazhdoje haje akullore pa e vrare mendjen. Duke u hequr si shtatzënë gjithçka mund t’i lejohet te shijoje apo jo?

Revista tregon gjithashtu se brunia ka thurur gjithë këtë gënjeshtër për te shmangur kritikat e kilogramëve te tepërt si dhe për te përshpejtuar divorcin me Kris Humphories. Mendohet se ne fakt ajo ka kërkuar një nene tjetër për te lindur fëmijën e Kanye-t. Një tjetër fakt qe te bën te dyshosh është dhe shmangia ekspozimit te shtatzënisë se saj ne reality show-n e saj.