Kim Kardashian, ja skena që do t’i japë “lirinë”

thumb (3)Por një dëshmi e re ka dalë në dritë, lidhur me procesin e divorcit të Kim Kardashian dhe Kris Humphries, marrja e së cilës do t’i jape asaj mundësine që te martohet me te dashurin aktual, prej te cilit pret edhe nje femijë
Producenti i ”reality show” të Kim, ka rrëfyer se është xhiruar dy herë reaksioni saj për propozimin e martesës nga Kris.
Kjo gjë paraqet problem për Kris, pasi hedhë poshtë pretendimet e tij për mashtrim nga Kim, ndërsa është një hap i madh drejt triumfit të Kardashian në këtë proces gjyqësor.

Sipas transkriptimit, kur Kris i ka propozuar Kimit në “Keeping Up with the Kardashians”, producenti ka thënë se Kim ishte “plotësisht e befasuar” dhe nuk ka patur një reagim të mirë, kështu që ajo kërkoi që kjo pjese të xhirohet sërish.
Kjo paraqet problem të madh për Kris, pasi ai ka pretenduar se Kim, nëpërmjet mashtrimit e ka detyruar atë që të martohej.