Kim Kardashian ‘i hipën’ biçikletës (Foto)

Mund të arrijë të bëhet ylli televizioni, por këtë mund ta arrijnë edhe falë disa gjesteve të tjera, të habitshme për yjet e televizionit.

Kështu siç bëri Kim Kardashian u nis për në Audrey Hepburn, e veshur me një stil klasik të vitetve të 50-ta, dhe kishte hipur në një biçikletë.

Veshja dhe paraqitja e saj në tërësi ishte shumë e habitshme se sa fakti që ajo kishte hipur në biçikletë.