Kili, momentet e rënies dramatike të një burri nga shtylla elektrike (VIDEO)

Një burrë është goditur nga një rrymë elektrike ndërkohë që kishte hipur në një shtyllë tensioni të larta. Burri nga Kili, i quajtur, Miguel është rrëzuar nga shtylla e tensionit të lartë dhe ka mbetur menjëherë i vdekur në vend. Këto janë momentet dramatike të rënies së tij të kapura nga kamerat.

PER TA PARE VIDEON KLIKONI ME POSHTE: