“Kiamet” në Prishtinë e Fushë Kosovë! (Foto/Video)

Ndonëse dukej kohë e mirë gjatë ditës, papritmas pasditja Prishtinën e ka “befasuar”.

Nëpër rrugët e Prishtinës dhe jo vetëm, raportuar se po bie një shi i jashtëzakonshëm.
555555555

PËr më shumë shikoni videon