Këto ushqime kanë kalcium, forcojnë kockat tuaja

Ushqimet thelbësore për shëndetin tonë, janë ato të pasura me kalcium. E më të shëndetshme bëhen kur këto ushqimet janë të kombinuara në përbërje me magnez apo me hekur.

Këto lloj produktesh, të cilat janë të pasura me kalcium janë të dobishme për shëndetin e mirë të dhëmbëve dhe kockave.

Ja një listë e ushqimeve të cilat përmbajnë kalcium: Qumështi dhe nënproduktet e tij, vezët, peshku dhe frutat e detit, frutat e thata, perimet, sallatërat.

ushqim5