Këto tri vitamina ndihmojnë të mos ftoheni gjatë dimrit

Si të shpëtojmë nga ftohja është një temë e madhe gjatë dimrit. Edhe pse vitaminat janë të rëndësishme gjatë gjithë vitit, ato mund të jenë problem i veçantë gjatë dimrit për shkak të mungesave në lloje të caktuara.
Ftohjet dimërore dhe gripi nuk janë aspak zbavitëse, dhe mijëra prej nesh vuajnë nga sëmundjet çdo vit. Ka gjëra të ndryshme që mund të bëni për të ndaluar një ftohje.
Për të parandaluar përhapjen e gripit rekomandohet që të mos prekni sytë dhe hundët, pasi kjo është një mënyrë e thjeshtë për të transferuar mikrobet nga një person në tjetrin.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim