Këto janë vajzat që kërkonin 300 euro, për një natë seks


Nuk është ende e qartë, nëse vajzat kishin rënë dakort për t’u prostituuar me tutorin e tyre apo detyroheshin të kryenin marrëdhënie seksuale në hotelet e Tiranës.
Çmimi i lartë i jepte mundësi t’i ndanin paratë me një prej djemve të arrestuar, që bënte rolin e tutorit, duke i mbrojtur në çdo rast
Kjo është Domenika Doko, 24 vjeç, lindur dhe banuese në Tiranë. Ajo u arrestua në flagrancë nga policia.

a2
Ndërsa vajza tjetër është Aureta Boja, 27 vjeç nga Elbasani.

a3
100 euro për një orë, ose 300 euro për një natë duhej të paguanin klientët. Operacioni i policisë u pagëzua me emrin “Mustang”, që është dhe emri i hotelit ku shkonin zakonisht vajzat. Rolin e sekserit e bënte edhe një prej taksistëve të arrestuar. Bashkë me vajzat u arrestuan edhe dy klientët e tyre, Hajredin Sula dhe Melsi Mita. Operacioni u zhvillua nga Sektori kunder Krimit të Organizuar pranë Drejtorisë së Policise se Tiranes.
a1