Këto janë shtëpitë super-luksoze të Sami Lushtakut (VIDEO)


Emisioni “Zona Express”, me autor Leonard Kerqukin, ka transmetuar sonte dokumentarin “Shtabi i Milionerëve”. Dokumentari zbulon për herë të parë pasurinë e politikanëve më të fuqishëm të Kosovës, e të cilët janë njëherësh edhe ish-anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK’së.
Videoja e mëposhtme tregon pasurinë e Sami Lushtakut, shtëpitë dhe tokat e tij të blera në procesin e privatizimit.

Shikojeni videon…
12959292-10153919821826084-530234396-o_1460315749-8472038