Këto janë personat më të pasur në botë

Passport
Themeluesi i kompanisë “Microsoft”, Bill Gates, ende mbetet personi më i pasur në botë.

Në listën e revistës prestigjioze “Forbes” janë publikuara dhjetësha e miliarderëve.

Kjo revistë po ashtu ka njoftuar se tani në botë ekzistojnë 1 mijë e 862 miliarderë, që paraqet shifrën më të lartë deri tani.

Më poshtë keni listën e 10 personave më të pasur në botë:

1. Bill Gates – $79.2 miliardë (Microsoft)

2. Carlos Slim Helu – $77.1 miliardë (Manjat i telekomunikacionit në Meksikë)

3. Warren Buffett – $72.7 miliardë (Investitor)

4. Amancio Ortega – $64.5 miliardë (Zara dhe kompani tjera të modës)

5. Larry Ellison – $54.3 miliardë (Programim)

6=. Charles Koch – $42.9 miliardë (Industrialist)

6=. David Koch – $42.9 miliardë (Industrialist)

8. Christy Walton – $41.7 miliardë (Walmart)

9. Jim Walton – $40.6 miliardë (Walmart)

10. Liliane Bettencourt – $40.1 miliardë (L’Oreal)