Këto janë momentet më shokuese të kapura nga kamera- (Video)

Në këtë vide mund të shihni një përmbledhje të rasteve të cilat në momente të duhura janë kapur nga kamerat e vendosura në vetura, raporton Zeri.info.

Dhe këto bëjnë pjesë në rastet më të tmerrshme, ku në disa prej tyre protagonistët e videos edhe e kanë humbur jetën. Dhe disa prej tyre janë edhe një mësim se gjithmonë duhet pasur kujdes me veprimet që bëni, pasi mund të jenë fatale.

Screenshot_1