Këto janë gratë e vëllezërve Mziu (Foto)

myyu-650x358

Ata janë vëllezërit më të famshëm në Kosovë.
Fjala është për vëllezërit Mziu të cilët njihen për muzikën që e bëjnë si në klipe ashtu dhe në dasma e ahengje të ndryshme familjare

Ata kanë qenë të ftuarit e radhës në emisionin ‘Kojshia Shoë’ që do të transmetohet të dielen. Mirëpo, gjatë xhirimit të bisedës, ata janë përballë me një befasi.

Vëllezërve u kanë hyrë gratë e tyre në emission duke jau bërë një surprizë të këndshme.

Ju që nuk i njiheni, këto janë gratë e tyre.