Këto janë gjërat e përditshme që mund t’ju vrasin (Video)

uio-600x336E keni ditur se ngrënia e peshkut mund të ju vrasë? Apo të qëndruarit me këmbët të kryqëzuara?
Shishet që përdorim për të ngrohur trupin janë gjithashtu kancerogjene, shkruan lajmi.net

Përveç këtyre edhe ngrënia e ushqimeve të shpejta, pastrimi i dhëmbëve me penj mjekësorë, si dhe ngrënia e kokoshkave, mund të ju vrasin secilin prej jush.

Njihuni më në detaje me gjërat e rrezikshme që i bëjmë çdo ditë, për t’u kujdesur më shumë për veten.