Këto janë ëmbëlsirat e Lindës për Festën e Bajramit! (Foto)

Linda Morina duket se mezi po pret që të kaloj edhe kjo ditë Ramazani e t’iu servoj mysafirëve të saj që i vijnë nesër për vizitë në Ditën e Festës së Fitër Barjamit,

Ajo sot ka nda një foto me ndjekësit e saj në facebook, ku shihet se e ka të mbushur një pjatë plotë ëmbëlsira, dhe foton e shoqëron me shkrimin:

“urime fiter bajramin me bakllav e torte gjith shqiptarve ku do qe ndodhen paqja shendeti dhe lumturija qofshin mbi ju dhe familjet e juaja”.