Këto janë dhuratat luksoze që mori Luana për ditëlindje

Ditëlindjen e saj Luana e festoi sëbashku me motrat e saj në një jaht dhe një pjesë tjetër që ka reklamuar në Instagram kanë qenë dhe dhuratat e shtrenjta që ajo ka marrë.

Komentet kanë qenë të shumta ndërkohë që markat e njohura e të shtrenjta që mori dhuratë ishin një surprizë e pritshme për Luanën.

Nuk dihet ende nëse ajo ka marrë ndonjë dhuratë nga ndonjë admirues i saj apo i dashuri që nuk e ka bërë publik.