Këto ishin fjalët e fundit të Rugovës para se të vdiste (Video)

Sëmundja e rëndë e kishte shtrirë për toke , por Ibrahim Rugova nuk dorëzohej. Para vetës kishte dy beteja; atë të luftimit të kancerit dhe bërjen e Kosovës shtet të pavarur. Ishte shumë i lidhur me vendin e tij, sa që edhe në momentet e fundit të jetës mendoi për Kosovën.

Fjala e fundit që e foli para se të vdiste kishin të bënin me “pavarësinë e Kosovës”, raporton Magazina.al Djali i ish-Presidentit Ibrahim Rugova, Mendimi, në një intervistë dhënë para dy vjetësh ka treguar gjithcka për jetën para vdekjes së ish presidetit Rugova.