Këto ishin 18 dasmat mbretërore të paharrueshme…

Dasmat mbretërore kanë qënë gjithmonë tërheqëse për breza të tërë. Në 2011, William dhe Kate pushtuan botën me dasmën e tyre me mbi 2 miliardë shikues.

Ndoshta gjithë kjo kureshtje është për shkak të rrrethanave, ritualeve shekullore etj.

Ose ndoshta është një dëshirë për tu përfshirë në një përrallë të bërë realitet.

Që nga Grace Kelly dhe Princi Ranier III, tek King Jigme Khesar Namgyel Wangchuck dhe Jetsun Pema i Butanit.

Këto janë 18 dasmat e paharrueshme mbretërore.

1. Princi Hajah Hafizah Sururul Bolkiah dhe Pengiran Haji Muhamma Ruzaini, 2012

2. Mbreti Jigme Khesar Namygel Wangchuci dhe Jetsun Pema, 2011

3. Princi Guillaume dhe Kontesha Stephanie, 2012

4. Mbreti Hussein bin Talal dhe Lisa Najeeb Halaby, 1978

5. Mbreti Constatine dhe princeshe Anne Marie, 1964

6. Princi Nahurito dhe Masako Owada, 1993

7. Princi Pavlos dhe Marie Chantal Miller, 1995

8. Princi Carl Philip dhe Sofia Hellqvist, 2015

9. Princi Hamzah dhe Noor, 2003

10. Mbreti Felipe dhe Letizia Ortiz, 2004

11. Duka Windsor dhe Wallis Simpson, 1937

12. Princi Charles dhe Diana Spencer, 1981

13. Princesha Caroline dhe Philip Junot, 1978

14. Mbreteresha Elisabeth II dhe mbreti Philip, 1947

15. Princesha Margaret dhe Antony Armstrong Jones

16. Princesha Victoria dhe Daniel Westling, 2010

17. Mbreti Ranieri III dhe Grace Kelly, 1956

18. Princi William dhe Kate Middleton, 2011