Keto 2 motra GOLD AG zgjedh për ta kaluar natën (VIDEO)


Gold Ag, në emisionin ‘Elite Zone’ tregon se me cilën nga motrat Koçi do ta kalonte natën nëse nuk do të kishte ndonjë opsion tjetër për ta bërë gjumin.

Ideja ka qenë nëse në një koncert do të ishin bashkë Greta, Eni dhe Gold Ag, dhe do të duhej ta kalonin natën së bashku brenda 4 mureve, mirëpo janë vetëm dy shtretër, me cilën prej motrave do të flinte ai është përgjigjur:

“Tret bashk po flejna çka me bo”.
goldde