Këtë video nuk e keni parë kurrë, Vali Corleone i çan drurët me një goditje (Video)

vcNjëri prej personave më të përfolur në skenën tonë është padyshim Vali Corleone. Ai njihet për jetën luksoze që ka, me makina të shtrenjta dhe me femra shumë. Por kur është puna tek përgatitjet e stinës së dimrit, ai është mjaft aktiv me punët e shtëpisë. Në një video që ka siguruar Gazeta Express, King Vali Corleone shihet duke çarë drurët me një goditje.

http://dai.ly/x4rxs3k