Këtë video e kanë parë 6 milionë njerëz, sepse ky kek ka vetëm tre përbërës (Video)

Është pak por e sigurt që ëmblësirat i pëlqejnë të gjithë. Jo më kot këtë video e kanë parë më shumë se 1 milion njerëz.

Kjo ëmbëlsirë është shumë thjeshtë pasi ka vetëm tre përbërës, vezë, çokollatë të bardhë ose të zezë dhe krem djathi.kek