Këtë video 60 sekonda duhet ta shohin të gjithë prindërit (Video)

femije45_1472652402-9570941“Dardha bie nën dardhë”. Jo më kot kanë dalë fjalët e urta popullore, të cilat i referohen ngjashmërisë mes fëmijës dhe prindit. Video që gjeni më poshtë zgjat vetëm 60 sekonda, por është një apel i fortë për të gjithë prindërit të cilët duhet ta shikojnë, për të kuptuar se si çdo veprim i tyre kopjohet nga fëmija.Pamjet janë vërtetë befasuese dhe për të mos u humbur.