Këta janë shqiptarët që tentuan të vidhnin “Kamorrën”, mafian më të fuqishme napoletane

janë arrestuar nga karabinierët italianë pasi tentuan të vidhnin një banesë në një zonë që konsiderohet si një nga bastionet e mafias së Kamorrës.

Me mbërritjen e karabinierëve, ata tentuan të arratiseshin nga papafingoja e banesës por u kapën në tentativë.

Bashkëpunëtori i tretë, u kap nga forcat e armatosura. Shqiptarët kishin hyrë në Itali në 21 qershor 2017.

Atyre iu sekuestruan pajisje për shpërthimin e dyerve, dorashka, maska dhe ngjitës për të mobilizuar viktimat.