Këta janë 7 aeroportet më të rrezikshme në botë, arsyet do t’ju tmerrojnë

Aeroportet e mëdha ndërkombëtar zakonisht ndërtohen në afërsi të qyteteve të mëdha dhe janë të lidhura me rrugë dhe autostrada.

Shpesh vendoja e tyre bëhet një shqetësim për banorët që jetojnë aty afër për shkak të zhurmës dhe ndotjes së ajrit.

Një aeroport i madh modern kushtuar trafikut komercial dhe linjave të udhëtimit përbëhet nga një pistë, zakonisht nga asfalti dhe me gjatësi prej 2000 m, një zonë parkimi për aeroplanët, një terminal udhëtarësh, një hangar për punë teknike në avionë, dhe kullës së fluturimit.

Më poshtë po ju sjellim 7 aeroportet më të rrezikshme në botë. Nëse do kryeni ndonjë fluturim nga këto vende mendohu dy herë.

Princeshë Jualiana aeroport ndodhet në St. Maarten

Aeroporti, Lukla ndodhet në Nepal

Aeroporti i Gjiblartarit

Aeroporti McMurdo ndodhet në Antarktidë

Aeroporti i Madeiras

Aeroporti Narsarsuaq ndodhet në Georlandë