Kështu ndodh kur ndizen 10,000 petarda përnjëherë (VIDEO)

Jemi në festat e fundvitit dhe petardat e fishekzjarret janë prezente kudo. Në këtë video, djaloshi ndezë 10,000 petarda përnjëherë dhe mund ta shihni çfarë zhurma shkaktohen pastaj.
Shikoni nga minuta 3:21