Kështu jeton foshnja për nëntë muaj në mitër të nënës (Video)

beba
Të mbash një fëmijë në bark për nëntë muaj është kënaqësi dhe sakrifikë.
Video më poshtë tregon se si një fëmijë jeton për nëntë muaj në mitrën e nënës.