Kështu e tradhëtova burrin sa ishte në Zvicër, u lidha me djalin e axhës së tij – Kështu u njohem

Një rrëfim jo i zakontë është ai për një grua nga rrethi i Tetovës, që tradhtoi burrin, teksa ai ishte në Zvicër.

Gruaja po jetonte vite me radhë vetëm me një fëmijët, pasi që burri i saj gjatë kohë nuk kishte ardhur në shtëpi dhe se po gjente arsye për të mos marrë familjen edhe pas shumë viteve martese.

Nevoja për ujë në fshat, kishte bërë që gruaja kishte zënë një person për të hapur një pus në oborrin e shtëpisë.

Punëtori që po e hapte bunarin në shtëpi, ka nisur të shfaq simpati ndaj gruas, e cila i jepte sinjale dhe më në fund ata krijuan një lidhje, e cila çoi në një dashuri të thellë.

Dashuria e tyre kishte marrë hov dhe se i tërë fshati kishte kuptuar lidhjen e krijuar mes tyre.