Kështu e pritën shokët dhe shoqet Andi Bajgorën në shkollë (Foto)

Ekipi i filmit “Shok” mbrëmë ka mbërritur në Prishtinë.

Qytetarë të shumtë dhe artistë kanë dalur për t’i prituar ata në Aeroportin e Prishtinës.

Andi Bajgora njëri ndër protagonistët kryesorë të filmit “Shok” u prit sot në shkollë me shumë gëzim nga shokët, shoqët dhe arsimtarët e tij.

andi3andi1