Kështu duket profili i Zanfinës, pas vdekjes së nënës (FOTO)


Nuk ka se si duket ndryshe pos zi fotografia e kopertines në Facebook-un e Zanfina Ismailit e cila humbi njeriun më të dashur të saj.

Zanfina mbeti pa nënën, njeriu që i qëndroi afër në cdo moment kur këngëtares i duhej përkrahja e sinqertë dhe pa kushte. Pas suksesit të së bijës gjithnjë ka qëndruar Mona kjo grua e fortë e cila qysh herët sfidoi paragjikimet e shoqërisë dhe u qëndroi si shtyllë vajzave këngëtare.

Ajo vdiq por pas la tri vajza që kanë krijuar një bazë të fortë në profesion, sukse ky i cili nuk do lënkundet edhe tash kur nëna njëherit menagjerja nuk është në këtë botë.
ZANFINA