Kështu duket jeta para dhe pasi të mbushni tridhjetë vjet! (FOTO)

Ka një thënie që shkon si, “Kur isha 20 vjeç/e më dukej se ata që tashmë kishin mbushur të 30-at tashmë ishin të vjetra. Duhej të kisha një imagjinatë të mirë.”Sa më shumë që vjetrohemi, gjërat me të vërtetë ndryshojnë. Nuk ka të bëjë vetëm me pamjen tonë, por edhe me mënyrën se si e trajtojmë shëndetin tonë, familjen, paratë, dhe gjërat e tjera, shkruan Gazeta Blic.

Ajo që ishte kaq e rëndësishme në të 20-at tona, nuk bëhet prioritet aq i madh, kur jem në të 30-at, dhe anasjelltas.

Sot Gazeta Blic ka vendosur t’iu tregojë se si ndryshojnë njerëzit nëpër kohë.

01 02 03 04 05 06 07 08 09