Kështu dukej Bleona Qereti para 27 vitesh (VIDEO)

Bleona Qereti padyshim që ka qenë një nga femrat më të guximshme dhe gjithmonë ka qenë shumë e bukur dhe vite më parë.
Edhe pse shumë prej njerëzve mendojnë dhe thonë se Bleonaka bërë disa operacione plastike, ajo prapë duket e bukur si dikur ashtu edhe sot.
Në një video të saj të bërë në vitet e 90-ta ajo duket ndryshe nga sot por ama tiparet i bien njësoj në pah. /albeu
Shiko pamjet me poshte.

Video