Kështu disi duket oborri i ëndërrave [FOTOT]

Kështu-disi-duket-oborri-i-ëndërraveKrahas shtëpisë të bukur dhe moderne zakonisht vijnë dhe aksesorë moderne të tilla siç është pishina dhe një përjashtim nga ky trend nuk është as kjo shtëpi spektakolare e cila mund të krenohet me oborrin e bukur, për shkak se ndoshta ajo edhe qëndron nën hijen e tij.

Si në një botë mini të ujit, pronarët me fat të kësaj vilë në Holandë gëzojnë një oborr të mrekullueshëm me një pishinë të bukur. Sipas dëshirës së pronarëve, vetëm pishina dhe struktura përreth është puna e projektuesve holandez të studios dizajnuese “Centric Design Group”, njofton Strugasot.

Krahas, muri është i stolisur me një shatërvan me gur. Në anën tjetër pishina është e tejdukshme, e cila jep një bukuri shtesë. Gjithë oborri është i dekoruar me gurë dhe impiante të bukur dhe e gjithë hapësira duket si një oazë e vogël mahnitëse.

Por, kjo nuk është fundi i luksit për shkak se në afërsi të pishinës ndodhet një hapësirë me një vaskë të madhe xhakuzi, hapësirë ​​për tu relaksuar ose një pjese për argëtim dhe një sauna mjaft e gjerë. Thjesht e mrekullueshme./Strugasot.com

Kështu disi duket oborri i ëndërrave2

Kështu disi duket oborri i ëndërrave3

Kështu disi duket oborri i ëndërrave4

Kështu disi duket oborri i ëndërrave5

Kështu disi duket oborri i ëndërrave6

Kështu disi duket oborri i ëndërrave7

Kështu disi duket oborri i ëndërrave8

Kështu disi duket oborri i ëndërrave9

Kështu disi duket oborri i ëndërrave10

Kështu disi duket oborri i ëndërrave11

Kështu disi duket oborri i ëndërrave12

Kështu disi duket oborri i ëndërrave13

Kështu disi duket oborri i ëndërrave14

Kështu disi duket oborri i ëndërrave15

Kështu disi duket oborri i ëndërrave16

Kështu disi duket oborri i ëndërrave17

Kështu disi duket oborri i ëndërrave18

Kështu disi duket oborri i ëndërrave19