Këshilla/ Ja si mund të ndaloni njollat e djersës që vijnë nga sqetullat

Njollat e djersës janë dukuri e zakonshme, por që me të vërtetë disa ndjehen të pakënaqur dhe të turpshëm me këtë gjë.

Gunjan Gaur, ekspert i grimit dhe drejtor ekzekutiv i ALPS Cosmetic Clinics, i tregon disa truke të cilat i parandalojnë njollat e djersëve në sqetullat tuaja, transmeton Telegrafi.

Vëni jastëk të djersëve

Nëse nuk e keni ditur, ekzistojnë disa jastëk të djersëve të cilët mund t’i vendosni nën sqetulla për të parandaluar njollat.

Jastëku e pinë djersën dhe e mban lëkurën e thatë!

Përdorni antipersiprant

Deodoranti nuk bën asgjë për të parandaluar njollat e djersëve në rroba.

Sidoqoftë, në vend të deodorantit mund të përdorni antipersiprant, i cili ndihmon ta mbani lëkurën e thatë dhe pa njolla.

Rruani sqetullat rregullisht

Kjo gjë e parandalon djersën të akumulohet në sqetullat tuaja, si dhe e pastron zonën nga të gjitha bakteret.

Veç kësaj, nëse i rruani sqetullat rregullisht, do të parandaloni aromat e tmerrshme.