Këshilla e terapistit për burrat myslimanë: Rrihni gratë me shkop dhe mos flini me to (VIDEO)

3-225-620x330-530x300Një terapist familjar nga Arabia Saudite ka publikuar një video duke dhënë këshillën e tij mbi dhunën ndaj bashkëshorteve, te cilat sipas tij “duhet të rrihen kur e kërkon rasti”. Khaled Al-Saqaby thotë se ai është “i vetëdijshëm se kjo çështje është një mprehtë dhe përmban shumë rreziqe”,shkruan”Daily Mail” Ai shton: “All-llahu është i gatshëm të na sigurojë që ta kalojnë këtë urë në mënyrë të sigurt.” Videoja është xhiruar në fillim të këtij viti, u përkthye dhe u publikua muajin e kaluar nga instituti i kërkimeve mediatike të Lindjes së Mesme me bazë në Uashington. Në video, Al-Saqaby argumenton se qëllimi për rrahjen e një gruaje “është për ta disiplinuar”. “Duhet të plotësohen kushtet e nevojshme islame për rrahje”, thekson ai. Terapisti familjar sugjeron se rrahja nuk duhet të kryhet me shufër ose objekt të mprehtë, por me rrip.

https://youtu.be/w5j5zRKsiZA