Kësaj vajze i thyhen eshtrat vetëm duke dëgjuar zhurmën e trenit (Video)

Kjo vajzë ka të thyer 1000 herë kockat e saj, shkruan lajmi.net
Nga rrëzimet më të thjeshta, madje edhe nga zëri i trenit, kockat e saj thyhen, aq të dobëta që janë.
Ajo zakonisht zgjohet në orën 10 dhe për çdo gjë e ndihmon e ëma e saj.
Shikojeni videon më poshtë për t’u njohur me storien e saj.

VIDEO