Kësaj s’ke si ti thuash: Ushtar apo qyqar…! (video)

loading...

Ushtari-e

loading...

Kur jepet kushtrimi, të gjithë në postin e tyre!
Por ja që ka dhe ndodhi të tilla…
Kështu dhe ushtari në fjalë, për pak hopa sa nuk theu dhëmbët i shkreti…!

loading...