Kesaj I Thojne Te Ikesh Ne Shkolle I Shtypur Si Nje Mize

Te transportosh 66 Femije ne nje furgon te vogel ,Vetem ne kine mund te ndodhe ,Nje person i cili kishte ne pronsi nje furgon te vogel i cili normalisht mban 7 deri ne 9 njerez por edhe keto 9 njerez qendrojne shume ngushte .Kishte gjetur zgjidhjen se si te nxirrte pak me shume para extra me furgonin e tij .Ai ishte lidhur me nje kopesht dhe siguronte trasportin e femijeve per ne kopesht por ai nuk mirte max 10 femije po e kishte ekzagjeruar kaq shume kete shifer saqe ai fuste cdo dite rreth 66 femije ne furgon dhe i shoqeronte nga kopesti per ne shpi dhe e anesjellta .Policia kishte marre nje njoftim se ky person e ekzagjeronte shume numrin e pasagjerve te vegjel duke e 7 fishuar gati.Policia sekuestroi mjetin dhe shoqeroi femijet me furgonet e tyre per ne shtepi duke ju bertitur prindervee qe mos t e zgjidhnin kete menyre trasporti per femijet e tyre..