Kërkon leje të dalë nga burgu. Arsye e tillë s’ish parë e dëgjuar…

Kemi dëgjuar jo rrallë herë që të ketë leje për personat që vuajnë dënimin në burg për arsye të veçanta. Por këtë që do lexoni sot nuk besoj ta keni dëgjuar më parë.
Një 29-vjeçare angleze ka marrë leje për të dalë nga burgu për të bërë një konsultim për të zmadhuar gjoksin.
Vajza ishte futur në burg para 6 muajsh dhe vuante dënimin për plaçiktje me forcë ndaj një personi në bashkëpunim me të dashurin e saj.