Kërkojnë babë dhe bir të bëjmë film porno

Monica dhe Jessica Sexxxtons nënë e bijë, përkatësisht 22 dhe 56-vjec, njoftojnë se kërkojnë babë dhe bir që të luajnë së bashkë një film porno.

Oferta e fortë e nënës dhe vajzës vjen si pasojë e gjendjes së vështirë ekonomike.
Pasi kanë tronditur Amerikën me deklarata e tyre duke fituar kështu titullin si familja e parë erotike në botë, nuk mungojnë dhe reagimet në Tampa të Floridas, ku nënë e bijë jetojnë prej vitesh, dhe që njihet si një qytet ku incesti quhet krim.

Monica dhe Jessica Sexxxtons sigurojnë “Nuk kemi bërë kurrë seks bashkë, e pakta kemi pasur të njëjtin partner, por në kohë të ndryshme.