“Keriman” në jetën reale, shumë e pasur dhe shumë me stil (FOTO)


Aktorja turke Nursel Kose, e njohur si ‘Keriman’ nga seriali “Paramparça”, serial ky i cili po transmetohet në disa nga televizionet shqipëtare, transmeton Gazeta Blic.

Aktorja me rolin qe ka në ketë serial nuk ka bër qe të fitoj shumë adhurues shqiptar pasi qe roli i saj është i një lakmitarje mashturese, por sdo të thotë se ajo edhe në jetën e saj reale është po i njejti8 tip si në rolin qe luan në serial.

Ajo në disa foto të cilat i publikon në rrjetin social Instagram shihet së është një femer mjaftë elegante dhe me plot stil.
k1

k2

k3

k4

k5

k6