Kërcimi dhe lutjet e banorëve ndaj shiut, sjellin diellin dhe ylberin

thumb (4)

Për një kohë të gjatë banorët, përgatiten për të realizuar vallen e shiut. Ata fillojnë që të bëjnë prova të gjithë në dhomën e ndenjes dhe teksa hedhin sytë nga oborri vënë re se shiu tashmë ka pushuar. Nuk vonon dhe del ylberi. Banorët duken mjaft të kënaqur që kërcimi i tyre dha rezultat.

 

Banorët nxitojnë të vishen me veshjet që Vëllai i Madh u ka dhënë për këtë rast dhe dalin në oborr. Për një kohë të gjatë ata këndojnë e kërcejnë të gjithë bashkë.

 

Kërcimi i tyre është si një lutje ndaj shiut që të pushojë dhe ndaj diellit që të dalë. Në këtë mënyrë banorët kërcejnë e argëtohen të gjithë bashkë, duke festuar në një farë mënyrë ditën e verës.

 

Shtëpia mbushet me brohoritma gëzimi dhe banorët fillojnë të këndojnë edhe këngë patriotike. Nuk ka se si të mungojë edhe urimi për Ditën e verës sepse në fund të fundit e gjithë kjo i dedikohet kësaj dite të veçantë. Argëtimi i tyre vazhdon më tej ku djemtë hidhen në pishinë dhe lahen për herë të parë në BB6.

 

Argëtimit të banorëve u shtohet edhe muzika e vendosur nga Big Brother në sfond.